اجازه اقامت برای دارندگان شرکت خصوصی

اجازه اقامت برای دارندگان شرکت خصوصی

اگر می خواهید برای شروع و انجام کسب و کار خود و یا به عنوان یک شریک در یک شرکت کاری طولانی تر از سه ماه انجام دهید، باید اجازه اقامت داشته باشید. مجوز باید قبل از سفر به سوئد تکمیل شود. به عنوان یک فرد کارآفرین، شما نمیتوانید جای دیگری کار کنید.

کارفرمایان خود که کمتر از 3 ماه در سوئد کار خواهند کرد نیازی به اجازه اقامت ندارند. برای کارهایی که کمتر از سه ماه طول می کشد، شهروندان در برخی کشورها باید ویزا داشته باشند. در طول بازدید از سوئد بیشتر درباره ویزا بیشتر بخوانید.

نظرخود را درمورد این مطلب بنویسید

خبرنامه جوین ورکر

جوین ورکر

جوین ورکر یک سایت کاریابی آموزشی ویژه و منحصربفرد است که به زبان ساده درسطح بین المللی در اختیارهمه مردم میباشد.دراین فضای آرام و مطمئن, جستجوی شغل، ثبت آگهی شغلی،ثبت عضویت برای ساخت و نگارش رزومه و صفحه اختصاصی امکان پذیرمیباشد. دراین سایت همچنین اطلاعات و مقالات بسیارمفید و کارآمدی در مورد مشاغل ،چگونگی تهیه رزومه یا سی وی CV،موفقیت در مصاحبه کاری، تحصیلات عالیه در داخل و خارج و دوره های متفاوت برای آینده شغلی شما منتشر میشود.

سایت کاریابی جوین ورکر